اهداء جوایز آثار برتر بخش جشنواره تولید محتوا

جوایز آثار برتر بخش جشنواره تولید محتوا اهداء شد.

20 شهریور 1401

اعلام آثار شایسته تقدیر

با سلام و احترام

ضمن تشکر از همه نویسندگان مقالات، ارسال کنندگان آثار تولید محتوا، داوران، برگزار‌کنندگان و همه شرکت‌کنندگان گرامی که در اولین همایش ملی تولید محتوای الکترونیکی برای علوم و ریاضی در دوره دبستان و پیش از دبستان شرکت نمودند به اطلاع می رساند پس از بررسی مقالات و آثار تولید محتوا، برخی آثار بعنوان آثار شایسته تقدیر شناخته شدند که در ادامه لیست این آثار به تفکیک بخش های مختلف ارائه شده است. لازم به ذکر است در گواهی این آثار، برگزیده شدن بعنوان اثر شایسته تقدیر ذکر خواهد شد.

14 شهریور 1401

نحوه دریافت گواهی حضور در همایش

به اطلاع عزیزانی که در روز 10 شهریور ماه در همایش شرکت کرده اند(آپارات یا اسکای روم) می رساند جهت دریافت گواهی حضور می بایست ابتدا در سایت همایش ثبت نام نموده(کسانی که قبلا ثبت نام کرده اند نیاز به ثبت نام مجدد نیست)، سپس مشخصات خود را شامل: نام، نام خانوادگی و نام کاربری(که در سایت همایش ثبت کرده اند) نهایتا تا روز یکشنبه 13 شهریورماه ساعت 18 به شماره 09912379865 پیامک کنند. .

12 شهریور 1401

اختتامیه اولین همایش ملی تولید محتوای الکترونیکی برای علوم و ریاضیات دورۀ دبستان و پیش از دبستان هم اکنون در حال برگزاری می باشد.

10 شهریور 1401

سین برنامه های روز همایش

سین برنامه اولین همایش ملی تولید محتوای الکترونیکی برای علوم و ریاضی در دوره دبستان و پیش از دبستان

لینک شرکت در همایش

09 شهریور 1401

اعلام نتایج مقالات و آثار تولید محتوا

نتایج داروی مقالات و آثار تولید محتوا اعلام شد جهت مشاهده نتیجه داوری به کاربری خود مراجعه فرمایید. ضمن تبریک به عزیزانی که مقالات و یا آثار تولید محتوای آنان پذیرفته شده است می رساند جهت نهایی شدن پذیرش و صدور گواهی می بایست تا روز 5 شهریور نسبت به پرداخت هزینه بصورت آنلاین از طریق بخش کاربری، قسمت وضعیت ثبت نام در برنامه ها اقدام نمایند(دقت فرمائید حتما گزینه پرداخت انلاین را انتخاب نموده و پس از پرداخت آنلاین، اطلاعات پرداختی خود را یادداشت نمایید). همچنین نویسندگان مقالات می بایست نهایتا تا 5 شهریور نسبت به انجام اصلاحات و ارسال مجدد مقاله از طریق بخش کاربری خود اقدام نمایند.

03 شهریور 1401

اعلام نتایج بررسی اولیه آثار تولید محتوا و شروع ارسال اصل آثار تا 20 مرداد ماه

ضمن تسلیت ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) و یاران با وفایش، به اطلاع می رساند خلاصه های آثار تولید محتوای الکترونیکی توسط تیم داوری همایش مورد ارزیابی اولیه قرار گرفت و آثاری که حداقل استاندارد های لازم را دارا بودند جهت ارسال اصل آثار برای داوری مرحله دوم مورد پذیرش قرار گرفت. ضمن عرض تبریک به عزیزانی که آثار آنها جهت داوری مرحله دوم مورد پذیرش قرار گرفته است به اطلاع می رساند می بایست اصل آثار تا تاریخ ۲۰ مرداد ماه ۱۴۰۱ از طریق سایت همایش و پنل کاربری ارسال کننده اثر برای همایش ارسال گردد.

17 مرداد 1401

تمدید تاریخ ارسال آثار به اولین همایش ملی تولید محتوای الکترونیکی تا 10 مردادماه

با توجه به درخواست مخاطبان به دبیرخانه همایش و طبق تصمیم مسئولین برگزاری اولین همایش ملی تولید محتوای الکترونیکی برای علوم و ریاضی درو دوره دبستان و پیش از دبستان. مهلت ارسال آثار در هردو بخش مقالات و جشنواره تا 10 مردادماه تمدید شد.

02 مرداد 1401

سخنان رئیس همایش جناب آقای دکتر احمد برجعلی

سخنان جناب آقای دکتر احمد برجعلی رئیس دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی و رئیس اولین همایش ملی تولید محتوای الکترونیکی برای علوم و ریاضی در دروه دبستان و پیش از دبستان

20 تیر 1401

مصاحبه با آقای دکتر محمدرضا نیلی احمدآبادی از اساتید مطرح رشته تکنولوژی آموزشی

خلاصه مصاحبه با آقای دکتر محمدرضا نیلی احمدآبادی از اساتید حوزه رشته تکنولوژی آموزشی در خصوص نقش محتوای الکترونیکی در آموزش

18 تیر 1401

چاپ و نصب بنر همایش در سطح دانشگاه علامه طباطبائی

حامیان همایش در یک نگاه

حامیان اولین همایش ملی تولید محتوای الکترونیکی برای علوم و ریاضی در دوره دبستان و پیش از دبستان در یک نگاه

حمایت وزارت آموزش و پرورش از اولین همایش ملی تولید محتوای الکترونیکی

طی مکاتبه ای که با وزارت آموزش و پرورش صورت گرفت وزارتخانه مذکور حمایت خود را از همایش اعلام نمود.

اعلام حمایت سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی از همایش تولید محتوای الکترونیکی

اعلام حمایت سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی از اولین همایش تولید محتوای الکترونیکی برای علوم و ریاضی در دوره دبستان و پیش دبستان

14 تیر 1401

اعلام حمایت انجمن ریاضی ایران و انجمن مطالعات برنامه درسی ایران از همایش تولید محتوای الکترونیکی